„Cartea Oglinzilor”, de Eugen Ovidiu Chirovici

Eugen Ovidiu Chirovici

Eugen Ovidiu Chirovici; foto ro. wikipedia.org

The Guardian vorbeste in termeni elogiosi despre „Cartea Oglinzilor” pe care Eugen Ovidiu Chirovici o va lansa in Marea Britanie: Senzatie, fenomen editorial international…

 

Romanul pe care Eugen Chirovici il va lansa la inceputul anului 2017 in peste 20 de tari este descris in termeni elogiosi de cotidianul britanic The Guardian, care spune ca scriitorul roman a devenit o „senzatie” si ar putea incasa din vanzarea drepturilor de publicare o suma de sapte cifre.

„Cartea Oglinzilor” (The Book of Mirrors) este considerata de Guardian un fenomen editorial international.

Eugen Chirovici s-a mutat in Marea Britanie in urma cu trei ani, dupa ce fiul sau a inceput studiile la Universitatea din Cardiff.

Acesta a publicat 10 romane in Romania, inainte de a se muta in Reading, iar acum din publicarea cartii urmeaza sa primeasca o suma cu ” sapte zerouri”.

„Cel mai recent roman al meu, The Book of Mirrors (Cartea Oglinzilor), reprezentat de agentul literar Marilia Savvides (Peters, Fraser, Dunlop ¬ London; petersfraserdunlop.com), se dovedeste a fi o adevarata lovitura editoriala internationala. Drepturile au fost deja vandute in peste douazeci de tari, printre care Marea Britanie (Penguin Random House, Century), SUA (Simon and Schuster), Germania (Random House, Goldmann), Franta (Les Escales), Italia (Longanesi), Spania (Penguin Random House, Literatura), Olanda, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Brazilia si asa mai departe. In Romania, drepturile au fost cumparate de Editura Rao (facebook.com/rao.editura). Romanul va fi publicat la inceputul anului 2017”, a scris el, pe Facebook.

 

Mai multe aici