Jurnal din viitor | Mihai Gainusa

Jurnal din viitor Mihai Gainusa

Jurnal din viitor | Mihai Gainusa

Miercuri, 16 noiembrie, Mihai Gainusa si-a lansat cea de-a sase carte, „Jurnal din viitor„,  in cadrul emisiunii “Cronica Carcotasilor”, de la Prima TV.

 In 2003, Mihai Gainusa si-a facut debutul ca scriitor cu “Trialoguri carcotase”, iar in 2004 a dat tonul la “Cotcodaceli”. Trei ani mai tarziu a compus un roman cheie, intitulat “Fara cap si fara coada”, iar in 2009 a schimbat stilul si v-a propus “Povestiri mortale”. Anul 2010 l-a gasit pe Mihai Gainusa din nou in postura de scriitor, de aceasta data cu o culegere de articole si schite, intitulata “Scandura de frizerie”.
La final de 2011, Carcotasul de la Prima TV revine in atentia cititorilor cu un nou volum. “Jurnal din viitor” cuprinde opt povestiri in care autorul ne plimba de la malul Marii Egee, la Genova, Londra si prin multe alte locuri.
Am inceput sa scriu cartea anul trecut si cuprinde opt povestiri, niciuna nu se intampla in Romania, poate doar putin inspirate din Romania. Actiunea se petrece in Franta, America, Spania, Italia, Grecia…”, spune Misu.
Mama Medusa, doamnele din Ribauville sau Omul-Indicator sunt cateva dintre personajele descrise de Gainusa in proza plina de umor, dar stabatuta de o tristete subtila ce da farmec intregii sale scriituri.
Povestirea mea de suflet este “Jurnal din viitor”, cea care da si numele cartii. Este vorba despre un tip care gaseste in podul casei, printre jurnalele din tinerete, unul care cuprinde intamplari din urmatorii 5 ani ai vietii lui”, dezvaluie Mihai Gainusa in premiera.
“Jurnal din viitor”, noua carte a Carcotasului de la Prima TV, se gaseste deja in librarii. Asa cum ne-a obisnuit, Mihai Gainusa isi va lansa oficial cartea in mai multe orase, unde va fi insotit de intreaga echipa a “Cronicii Carcotasilor”.