YAM s.m. Denumire engl. pentru |ignamă|ignamă|; rădăcina comestibilă, groasă, lungă de până la un metru şi în greutate de până la 1 kg, de culoare brună sau gălbuie-roşcată, a unei plante cultivate în America de Sud, Africa şi Asia (Dioscorea batatas), bogată în amidon şi utilizată la fel ca şi cartofii, având gust asemănător cu |batatele|batata|. Sursa: Dicţionar gastronomic explicativ
Prezentarea generală a Politicii de Cookies
Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare posibilă. Informațiile cookie sunt stocate în browserul dvs. și efectuează funcții cum ar fi recunoașterea dvs. atunci când vă întoarceți pe site-ul nostru și ajutând echipa noastră să înțeleagă ce secțiuni ale site-ului le găsiți cele mai interesante și mai utile.
Puteți ajusta toate setările cookie-urilor navigând în filele din stânga.
Mai multe informații despre politica noastră privind cookie-urile.