eChiosc, primul chiosc virtual de ziare, carti si reviste romanesti

Ziare, Carti si Reviste romanesti pe iPad

Ziare, Carti si Reviste romanesti pe iPad

eChiosc este prima aplicatie iOS de productie romaneasca prin intermediul careia puteti rasfoi revistele autohtone direct pe tableta iPad. Aplicatia este dezvoltata de Ascend NetSolutions si poate fi descarcata gratuit din Apple App Store.

Descarca eChiosc pe iPad

Cu un stand ce contine deja 120 de titluri de ziare, carti si reviste la care se adauga, periodic, noi titluri din domenii variate, eChiosc se poate numi liderul pietei de specialitate mai ales prin faptul ca este prima aplicatie ce permite rasfoirea revistelor preferate in limba romana si intr-o prezentare ingenioasa in 3D.

Sistemul este intuitiv si extrem de simplu. Dupa descarcarea gratuita a aplicatiei eChiosc, se aleg dupa categoriile de interes publicatiile dorite. Pretul publicatiilor variaza incepand cu 0.89E si este disponibil in detaliile de abonare, regasite in cadrul aplicatiei. Odata plata facuta, publicatia respectiva este downloadata in aplicatie si este disponibila pentru rasfoire oricand.

La nivel global consumatorul de presa se indreapta in ultimul timp catre continutul digital, accesibil prin intermediul unor astfel de aplicatii, deoarece utilizarea acestora ofera, in comparatie metoda traditionala, multiple beneficii, deloc de neglijat.

„Ai acces offline la publicatiile preferate, iti poti arhiva toate editiile anterioare, dar, mai ales, ai toata informatia compactata pe un spatiu fizic mic si doar la un click distanta. In loc sa stai sa rasfoiesti o zi o debara plina de reviste prafuite, ajungi in cateva secunde la articolul pe care il doreai, dintr-o editie anterioara, fara nici un efort. Si nici nu mai trebuie sa alergi pe la chioscuri pentru a-ti cumpara ziarul sau revista. Pentru femei, de exemplu, eChiosc este partenerul ideal pentru cafeaua zilnica de dimineata, pentru parcurgerea Elle, Unica, Business Woman, Joy, Femeia., Cosmopolitan, Avantaje, Beau Monde, Psychologies, Marie Claire, Story, Spy, ca sa numim doar cateva publicatii dedicate lor prezente in aplicatie” au declarat reprezentantii Ascend NetSolutions.

eChiosc incearca sa acopere toate domeniile de interes ale consumatorilor de presa. De aceea, utilizatorii vor regasi in aplicatie majoritatea titlurilor de la marii publisheri din Romania precum Sanoma Hearst, Ringier, Median Holding, Burda. Pentru domenii de nisa, in eChiosc pot fi gasite reviste de interes specific ale Picnic Media, casa editoriala Ponte, Seraphim Media si altii.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din magazinul Apple de aplicatii accesand acest link http://www.appstore.com/eChiosc

Ascend Netsolutions, agentie web full service cu actionariat romanesc, are ca activitate principala furnizarea de solutii personalizate de mobilitate companiilor, pentru alinierea infrastructurii IT a partenerilor cu noile tehnologii mobile. Compania are calitatea de integrator de sistem Apple si asigura servicii extinse de suport hardware si software pentru mediul iOS.