Kilipirimul de toamnă – 26-30 octombrie 2016, la Unirea Shopping Center

Kilipirimul - targ de carte cu discountSăptămâna acesta debutează Kilipirim. 26-30 octombrie 2016, la Unirea Shopping Center, Aripa Călărași! De la 10 dimineața la 10 seara, intrarea este liberă!

Și la ediția din acest an, cele mai importante edituri autohtone vor avea standuri, cu sute de titluri și reduceri de neocolit!

Editura Curtea Veche vă propune reduceri de până la 75%. Titlurile din cunoscuta colecție „Să fii sănătos” vor avea prețuri reduse cu până la 75%. Iar fanii lui Jamie Oliver vor putea achiziționa 4 dintre cele mai cunoscute titluri ale sale la 70 de lei volumul.
Oferta specială pregătită de Curtea Veche pentru ediția de toamnă a Kilipirim vor fi cărțile al căror preț nu depășește 10 lei.

Editura Nemira oferă volume la preţuri de 7,99 lei şi 9,99 lei, la titlurile din Kiosk Nemira, dar şi cărţi la preţuri de 5, 10 şi 15 lei. Restul ofertei de carte presupune o reducere de 30%, inclusiv la noutăţile toamnei. Printre titlurile Kiosk se numără bestseller-uri semnate de Stephen King, Rodica Ojog Braşoveanu şi Raymond Chandler. Cărţile la preţ fix sunt dintre cele mai variate, precum romane de dragoste, SF sau non fiction – “Ţigara, povestea unei seducătoare”, “Istoria snobismului” şi “Ghidul fetelor obraznice”.

La standul Humanitas şi Humanitas Fiction se pot găsi pachete promoţionale la preţuri de 5, 10 şi 15 lei. Editura a pregătit pentru stand şi ediţiile în limba română ale cărţilor lui Bob Dylan, premiat cu Nobelul pentru Literatură în acest an.

Editura Polirom propune cititorilor cărţi al căror preţ a fost redus între 30% şi 50%, plus o ofertă bogată de volume la 10 lei.

Grupul Editorial Corint va participa la Kilipirim cu volume cu subiecte istorice, Young Adult, dar şi pentru copii. În ceea ce priveşte reducerile, pe toată durata târgului, preţurile pentru toate titlurile Corint vor fi reduse cu 35%, au declarat reprezentanţii Corint.

Standul Corint cuprinde “Noul Ţar”, biografia lui Vladimir Putin, semnată de Steven Lee Myers, ”ISIS – Jocul morţii. Martiri, asasinate şi fascinaţie“, de Mark Bourrie, ”La şcoală cu Regele Mihai. Clasa Palatină”, de Tudor Vişan-Miu, şi “Blestemul câştigătorului”, de Marie Rutkoski.

Editura Herald prezintă o ofertă de peste 250 titluri care acoperă o gamă variată de domenii, precum ştiinţă, filosofie, psihologie şi texte fundamentale. Printre noutăţile editoriale disponibile la stand se numără ”Mindfulness şi neurobiologie”, de Daniel J. Siegel, ”Arta alchimiei”, de Albert cel mare şi Toma D`Aquino, ”Destrămarea curcubelului”, de Richard Dawkins, ”Străpungerea spre fiinţă”, de K.G. Durckheim, şi ”Tractatus Aureus”, de Hermes Trismegistos. Reducerile practicate de Editura Herald sunt cuprinse între 20 şi 70%.

Editura Niculescu a pregătit un stand cu aproximativ 500 de titluri cu preţuri reduse de la 10% si până la 80%, cu tematici dedicate familiei, carierei şi ”self-managementului”. Editura organizează şi o tombolă, la care câştigătorul va fi desemnat în ultima zi a târgului.

Editura Teora aduce la Kilipirim cărţi pentru copii, titluri utile pentru clasa pregătitoare, precum şi dicţionare şi manuale de limbi străine. Editura propune şi zona IT şi o gamă diversă de cărţi de specialitate. Toate cărţile puse la vânzare de Teora au reducere de 20%. La o comandă de cel puţin10 cărţi şi o valoare de 48 lei net, reducerea este de 50%.

Editura Diana a pregătit caiete cu activităţi practice pentru copii, cărţi de colorat, puzzle-uri şi chiar poveşti terapeutice, la jumătate de preţ sau cu reduceri cuprinse între 30% şi 80%, iar Editura Integral a pregătit reduceri la toate titlurile, de la 25% până la 76%. Cărţile din seria Biblioteca Grădiniţei se vând începând de la 2 lei volumul. Editura propune şi pachetul Biblioteca Grădiniţei care constă într-un set de 7 titluri, la preţul de 10 lei, şi pachetul Nota 10, care conţine 8 titluri, la preţul de 20 de lei.

Ceaiurile sau specialităţile de cafea, o ofertă interesantă de auxiliare și jucării, precum șiantichități și o serie de produse potrivite drept cadouri pentru sărbători – şi ele la preţuri preferențiale – completează oferta ediției de toamnă a târgului de carte Kilipirim.