Târgul Internaţional Gaudeamus Carte de Învăţătură intre 22 si 26 noiembrie la Romexpo

TARGUL INTERNATIONAL GAUDEAMUSTârgul Internaţional Gaudeamus Carte de Învăţătură va avea loc în perioada 22-26 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo de la Bucureşti. Preşedintele de onoare al evenimentului va fi dramaturgul Matei Vişniec, iar invitat al ediţiei cu numărul 24 – Comisia Europeană.

Deschiderea oficială a ediţiei 2017 a Târgului Internaţional Gaudeamus Carte de Învăţătură va avea loc miercuri, 22 noiembrie, la ora 12.00.

Ca şi la ediţiile precedente, numeroase categorii de public vor avea accesul gratuit: preşcolari, elevi, studenţi, cadre didactice, bibliotecari, profesionişti din domeniile editorial/educaţional, jurnalişti, pensionari, persoane cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora, grupuri organizate. Pentru vizitatorii care nu se încadrează în aceste categorii, accesul în incintă se va face pe baza biletelor (în valoare de 5 lei) şi a abonamentelor de intrare (în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada), care vor constitui totodată şi suportul pentru Tombola Gaudeamus.

Programul de vizitare va fi zilnic, între orele 10.00 şi 20.00.