„Retreat Vama Veche”, cu Ada Condeescu, Adela Popescu şi Laura Cosoi

Retreat Vama VechePe 18 octombrie, iubitorii de film din întreaga țară vor avea ocazia să se bucure de o nouă comedie românească, „Retreat Vama Veche”, distribuită de Vertical Entertainment. Filmul, avându-le în rolurile principale pe Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi, promite să aducă în fața publicului o poveste plină de umor, prietenie și introspecție.

O Petrecere a Burlacelor Transformată într-o Aventură de Neuitat

Eva, personajul principal interpretat de Ada Condeescu, trăiește o experiență amuzantă și revelatoare în timpul petrecerii burlacelor organizată de prietenele ei din adolescență, Corina și Dana, jucate de Adela Popescu și Laura Cosoi. Cele trei femei de carieră, care aparent au totul sub control, se întâlnesc în Vama Veche pentru a onora o promisiune veche, transformând întâlnirea într-un retreat de yoga plin de situații haioase și întâlniri neașteptate.

Oglinda Simbolică a Vieții

Evadarea celor trei protagoniste într-un retreat din Vama Veche devine o oportunitate de a se confrunta cu propriile probleme, defecte și secrete. În acest cadru relaxat și distractiv, fiecare dintre ele își analizează viața cu sinceritate și umor, găsindu-și noi perspective pentru viitor. Filmul reușește să îmbine comedia cu momente de introspecție, oferind spectatorilor atât râsete, cât și momente de reflecție.

Declarațiile Actorilor

Într-o declarație comună cu ocazia lansării trailerului și a afișului filmului, Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi au împărtășit entuziasmul și bucuria cu care au lucrat la acest proiect: „Pentru noi, acest proiect a fost mai ceva ca un retreat. A fost o bucurie de reîntâlnire cu noi de azi în care am descoperit cât de importante ne-am fost una alteia în trecut. A avut multă însemnătate totul, fiecare zi de filmare, fiecare noapte de repetiţii, fiecare dimineaţă rece, cu miros de mare, de prietenie şi de bine. A fost un mix de personal şi profesional, o compatibilitate generală, cu energie bună şi întâlniri valoroase cu oameni incredibil de buni şi dragi. O terapie pentru fiecare dintre noi. Şi chiar dacă filmările s-au terminat de anul trecut, noi le continuăm în vieţile noastre, în prietenia noastră, în întâlnirile fireşti şi cu mult râs pe care le avem.”

Distribuție și Apariții Speciale

Pe lângă actrițele principale, „Retreat Vama Veche” îi aduce pe ecran și pe: Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei și guest star-ul Florin Călinescu.

O Poveste Actuală și Pozitivă

Regizorul Petre Năstase a subliniat importanța mesajului filmului: „De astăzi putem vedea trailerul oficial, însă ne mai desparte o vară de momentul mult așteptat al lansării filmului Retreat Vama Veche, o producție actuală și pozitivă, care vorbește amuzant despre revelațiile pe care le poți avea când te oprești din fuga zilnică și accepți să te privești cu adevărat în oglindă, să-ți separi orgoliile de sentimentele reale, aparențele de adevăr, zâmbetele de fațadă de lacrimile adevărate, dramele depășite de lecțiile învățate, toate ca să poți trage linie și să vezi ce rămâne cu adevărat al tău și cine ai devenit. Zâmbind. Uneori avem nevoie de o evadare departe pentru a ne întoarce la noi, de distracții nebune ca-n vremurile bune ca să ne regăsim, de prieteni vechi și întâlniri haotice pentru a ne face ordine în suflete. Nu online, ci în realitate.”

„Retreat Vama Veche” se anunță a fi o comedie de neuitat, plină de momente amuzante și lecții de viață, perfectă pentru o seară de relaxare la cinema. Marcată de performanțe actoricești remarcabile și de un mesaj profund, această producție este cu siguranță una dintre cele mai așteptate lansări ale toamnei. Nu ratați ocazia de a râde și a vă regăsi alături de personajele carismatice pe care Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi le aduc la viață pe marele ecran.