„Copiii spun… emoțiile sunt bune”, de Virgil Ianțu

Copiii spun… emoțiile sunt bune

foto Editura Pandora M

Copiii spun… emoțiile sunt bune este prima carte pentru cei mici semnată de VIRGIL IANȚU. Volumul este continuarea firească a proiectului Copiii spun – un curs ca o joacă și a seriei online de pastile de „înțelepciune copilărească”, dezvoltate recent, din pasiune pentru psihologia copiilor.

Cum transformăm frica de eșec în emoție pozitivă? Cum facem ca vocea aceea mică și enervantă, care ne spune că n-o să reușim ceva, să fie redusă la tăcere? Cum ne pregătim pentru a dărui celorlalți trăiri autentice, intense, pozitive?
Copiii spun… emoțiile sunt bune este o poveste în care se vor regăsi toți cei care au avut de-a face, la un moment dat, cu teama de a sta în fața unui public mai mare sau mai mic… și l-au cucerit!

„Cand aveam 30 de ani, nu stiu daca ma asteptam sa mai am atatea inca de invatat, ba mai mult, nu cred ca ma asteptam ca invatamintele sa vina cel mai mult de la cei mici. Le multumesc pentru asta, si tot lor trebuie sa le multumesc ca m-au inspirat sa scriu prima mea carte pentru copii – „Copiii spun… emotiile sunt bune”. Sper sa le fie o calauza buna.” declara Virgil Iantu pe Pagina Oficiala de Facebook.

Carte:Copiii spun… emoțiile sunt bune
Nr. de pagini: 32
ISBN: 978-606-978-057-2
Ilustrații: Irina Maria Iliescu
Format: 240 x 245 mm

Cartea poate fi comandata online aici

Save