Categorie Film

„Jeanne du Barry”, cel mai nou film cu Johnny Depp – trailer

Jeanne du Barry - filmJeanne Vaubernier, fiica unei familii sărace, îşi foloseşte frumuseţea şi inteligenţa pentru a-şi depăşi condiţia socială. Prin intermediul iubitului ei, Contele du Barry, şi a Ducelui de Richelieu, Jeanne este prezentată regelui Ludovic al XV-lea. Inevitabilul se întâmplă şi Regele se îndrăgosteşte de ea, descoperind pofta de viaţă. Jeanne devine favorita oficială, iar scandalul la curte nu întârzie să apară.

Filmul marchează reîntoarcea lui Johnny Depp pe marile ecrane, costumat în monarh, alături de regizoarea filmului, Maïwenn, în rolul favoritei.

Din distributie: Johnny Depp, Maïwenn, Pierre Richard, Melvil Poupaud
Regia: Maïwenn.

„Jeanne du Barry”, povestea fascinantă a curtezanei care a scandalizat anturajul regelui Ludovic al XV-lea, ajunge în cinematografe din 10 noiembrie, distribuit de Independenţa Film.

„Între revoluţii”, de Vlad Petri, film construit exclusiv din imagini de arhivă, se vede la Sibiu şi Bucureşti

„Între revoluţii”, de Vlad PetriFilmul „Între revoluţii”, construit exclusiv din imagini de arhivă, urmăreşte povestea fictivă, dar inspirată din dosare de la Securitate, a două femei separate de două revoluţii – Maria (voce – Victoria Stoiciu) şi Zahra (voce – Ilinca Hărnăuţ).

Maria şi Zahra se întâlnesc la Universitatea de Medicină din Bucureşti în anii ’70. Când posibilitatea unei schimbări politice în Iran devine o certitudine, Zahra se întoarce în ţara ei, luând parte la evenimente, departe de prietena sa. În următorii zece ani, singurul lor mod de a comunica e prin intermediul scrisorilor. Încadrate de două revoluţii, cuvintele lor descriu lupta femeilor pentru a fi auzite, societăţi trecând prin schimbări radicale şi o prietenie care nu poate fi destrămată.„Între revoluţii”, de Vlad Petri, va fi lansat în cinema din 3 noiembrie, distribuit de August Film, iar până atunci are o serie de proiecţii în Sibiu şi Bucureşti, în cadrul a trei evenimente importante – Astra Film Festival, ESTE – Filmul de Miercuri şi Les Films de Cannes à Bucarest.

În cadrul Astra Film Festival, important eveniment dedicat filmului documentar din România, ajuns anul acesta la ediţia aniversară cu numărul 30, „Între revoluţii” a avut o proiecţie miercuri şi va mai putea fi văzut vineri, de la ora 11.00, la Astra Film Cinema, şi sâmbătă, de la ora 14.30, Cine Gold, sala 5.

Tot la Sibiu, pe 25 octombrie, de la ora 20.00, în Sala Mică a Cinema „Ion Besoiu”, va avea loc o nouă proiecţie „Între revoluţii”, în cadrul iniţiativei ESTE – Filmul de Miercuri.

Bucureştenii se vor bucura în perioada 20 – 29 octombrie de cea de-a 14-a ediţie a Les Films de Cannes à Bucarest, unul dintre cele mai aşteptate festivaluri ale anului, care aduce în program cele mai apreciate filme de pe croazetă, dar şi din alte mari festivaluri de film din lume. Proiecţia „Între revoluţii” va avea loc duminică 22 octombrie, de la ora 17.00, la Cinema Eforie, în prezenţa regizorului Vlad Petri şi a monteurului Dragoş Apetri, care vor asista şi la o sesiune de Q&A.

„Tigru/Day of the Tiger”, scris şi regizat de Andrei Tănase – film romanesc

Filmul Tigru/Day of the TigerFilmul „Tigru/Day of the Tiger” este inspirat din fapte reale petrecute la Sibiu în 2011. Vera, medic veterinar la grădina zoologică a unui mic oraş din Transilvania, este măcinată de probleme personale şi are o cădere nervoasă. Un tigru evadează, iar aceasta e nevoită să plece în căutarea lui.

Filmul „Tigru/Day of the Tiger” este scris şi regizat de Andrei Tănase, câştigător al premiului Cel mai bun film de debut, secţiunea Zilele Filmului Românesc (TIFF 2023)

Din distribuţie fac parte Cătălina Moga, Paul Ipate, Alex Velea, Elvira Deatcu şi Bogdan Tulbure.

„Tigru” este o coproducţie Domestic Film (RO), Altamar Films (FR), Graal (GR) şi Avanpost Production.

Filmul a fost produs cu sprijinul finanţatorilor Centrul Naţional al Cinematografiei, Eurimages, Programul Europa Creativă – Componenta Media – Al Uniunii Europene, Centrul Naţional al Cinematografiei din Franţa, Centrul Naţional al Cinematografiei din Grecia, Televiziunea Română (TVR) şi televiziunea naţională din Grecia, cu sprijinul Superbet, Ursus Breweries, Compania Municipală de Publicitate şi Afişaj, Biofarm, Ţiriac Auto, Omnicom Media Group, dezvoltat şi prezentat la Torino Film Lab, distribuit cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, DACIN SARA şi UCIN – Uniunea Cineaştilor din România.

Filmul „Tigru/Day of the Tiger” va fi in cinematografele din Romania din 29 septembrie 2023.

„Încă Două Lozuri” – trailer, film romanesc

Încă Două Lozuri - film romanescSile iese din închisoare cu ideea să se îmbogăţească minând cryptomonede. Împreună cu Dinel şi Pompiliu îl cunosc pe Ionuţ, premiantul judeţului, cu ajutorul căruia reuşesc să mineze cyptomonede în valoare de 6 milioane de euro, pe care le stochează pe un stick USB. Dinel e responsabil de păstrarea în siguranţă a stick-ului, dar reuşeşte performanţa să-l piardă foarte repede, aşa că cei trei pornesc în căutarea lui. Din distribuţia filmului fac parte următorii actori: Dragoş Bucur, Dorian Boguţă, Alexandru Papadopol, Iulian Postelnicu, Rodica Lazăr, Mihai Bobonete şi Ilona Brezoianu.

Filmul „Încă Două Lozuri” regizat de Paul Negoescu, care îi are în roluri principale pe Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol.

Filmul va ajunge în cinematografele din toată ţara în data de 27 octombrie.

Drama suprarealistă „Mammalia”, regizată de Sebastian Mihăilescu – film romanesc

Mammalia - film romanesc de Sebastian Mihailescu„Mammalia” (România, Germania, Polonia) este o călătorie suprarealistă prin criza masculinităţii şi îmbină drama cu misterul şi comedia. Camil, un bărbat în vârstă de 39 de ani, se lansează într-o călătorie onirică în care banalul şi fantasticul se întrepătrund. Odată cu pierderea controlului asupra muncii lui, asupra statutului social şi asupra relaţiei lui amoroase, porneşte într-o căutare care îl face să-şi chestioneze identitatea şi masculinitatea. Pe urmele partenerei lui, ajunge într-o comunitate bizară, cu ritualuri tulburătoare, în care, în cele din urmă, se confruntă cu o răsturnare tragicomică de roluri.

„«Mammalia» este o explorare incisivă a perspectivei masculine asupra vieţii şi a luptei împotriva capitulării în faţa experienţelor copleşitoare, împotriva pasivităţii, împotriva fricii de a pierde controlul şi echilibrul. Cu acest film, încerc să mă îndepărtez de realism şi naturalism, să mă îndepărtez de cuvinte şi să mă apropii de imagini, să deconstruiesc naraţiunea şi arhetipul eroului masculin. Pentru că eu cred că în artă este mai important să pui întrebările potrivite decât să dai răspunsuri de-a gata”, spune regizorul Sebastian Mihăilescu.

Din distribuţie fac parte István Téglás, Mălina Manovici, Denisa Nicolae, Steliana Bălăcianu, Rolando Matsangos, Mirela Creţan, Andreea Gheorghe, Mircea Bujoreanu, Marian Pîrvu, Dan Zarug Mihai şi Elena Chingălată.

Sebastian Mihăilescu a scris scenariul împreună cu Andrei Epure. Producători executivi sunt Dan Wechsler, Andreas Roald şi Jamal Zeinal-Zade, producător asociat – Antoine Simkine, coproducătoare – Ewa Puszczyńska şi Nina Frese, iar producătoare sunt Diana Păroiu şi Ada Solomon.

Echipa este completată de Katrin Paas şi Andreea Lupu, coafură şi machiaj, Małgorzata Trzaskowska, costume, Anca Lazăr, scenografie, Piotr Kurek, muzică, Krzysztof Stasiak, sunet priză directă, Alexandru Dumitru, editare dialog şi premix, Maciej Pawłowski M.P.S.E., mixaj sunet, Alin Zăbrăuţeanu şi Dragoş Cătărău, design sunet, Barbu Bălăşoiu, imagine, Cătălin Cristuţiu, montaj, Vlad Grăjdan şi Małgorzata Bereźnicka, line producers.

Sebastian Mihăilescu este scenarist, regizor şi producător. După ce a obţinut diploma de licenţă în informatică, a urmat cursuri de licenţă şi de master de regie de film în cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti.

A debutat în regie în 2012, cu scurtmetrajul documentar „Titza”, care a fost urmat de trei producţii scurte de ficţiune. Dintre ele, scurtmetrajul „Apartament interbelic, zonă superbă, ultracentrală” (2016) a avut premiera în competiţia Pardi di Domani a Festivalului Internaţional de Film de la Locarno.

Drama suprarealistă „Mammalia”, regizată de Sebastian Mihăilescu, va avea premiera pe marile ecrane din România pe 22 septembrie 2023, fiind distribuită de microMULTILATERAL.

Cea de-a 17-a ediţie a Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) la Sibiu se va desfăşura, în perioada 7 – 10 septembrie

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) anunță cea de-a 17-a ediție a TIFF Sibiu, care se va desfășura în perioada 7 – 10 septembrie în Piața Mare și la CineGold. În programul festivalului se găsesc peste 25 de proiecții: unele dintre cele mai așteptate filme românești ale anului, prezentate în premieră, dar și documentare, filme clasice sau hit-uri de box office internaționale. TIFF Sibiu a pregătit și proiecții pentru copii, dar și întâlniri cu invitați speciali. Biletele au fost puse în vânzare pe tiff.eventbook.ro. Proiecțiile din Piața Mare, dar și proiecțiile dedicate copiilor au acces gratuit.

Libertate, noul film al regizorului Tudor Giurgiu inspirat din fapte reale petrecute la Sibiu în decembrie 1989, va fi prezentat într-o avanpremieră specială la care va participa echipa de producție. Libertate a făcut parte din selecția Festivalului de la Sarajevo și a câștigat premiul publicului pentru cel mai bun film românesc la TIFF.22. Din distribuție fac parte actori precum Andi Vasluianu, Alexandru Papadopol, Alex Calangiu, Marius Manole sau Mirela Oprișor. Sibienii vor avea ocazia să urmărească și Încă două lozuri, continuarea comediei de succes Două lozuri, regizată independent de același Paul Negoescu acum șapte ani. Fără a deconspira despre ce lozuri e vorba de data asta, cert este că spectatorii se vor reîntâlni nu doar cu cei trei actori din primul film (Dorian Boguță, Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol), ci și cu faimoasa mașină albă (sau neagră?).

Selecționat la Sarajevo și Rotterdam și câștigător al premiului pentru debut la TIFF.22, Tigru (r. Andrei Tănase) este un thriller inspirat, din nou, din fapte reale petrecute la Sibiu în 2011, când un tigru a scăpat de la Grădina Zoologică. În program se regăsește și comedia moldovenească Carbon (r. Ion Borș), cel mai de succes film de peste Prut din ultimii 30 de ani, dar și comedia Pup-o, mă! 3 – Ouăle, franceza și ardelenii (r. Tudor Botezatu).

Documentarul ocupă un loc important la TIFF Sibiu anul acesta. Planeta albastră de Daniel Sărăcuț este cronica dulce-amară a trupei rock Dio Family care se reunește pentru înregistarea piesei din titlu. Tandemul de jurnaliști Adina Popescu și Iulian Ghervase semnează cel de-al treilea lor film, Vulturii din Țaga, povestea antrenorului unei echipe de fotbal etern perdante dintr-un sat din România. David (r. Radu Muntean) urmărește o tabără de vară organizată de ultramaratonistul Tibi Ușeriu, ce a dat naștere traseului pentru familii „Drumul lui David”. Și cel mai nou documentar semnat de Oliver Stone, Nuclear, va fi prezentat în premieră la TIFF Sibiu.

Proiecții speciale vor avea și Phoenix. Har / Jar (r. Cornel Mihalache), o fereastră spre parcursul legendarei formații de rock românești, de la fondare până în prezent, și Cazul Inginerului Ursu (r. Liviu Tofan, Șerban Georgescu), care are în prim plan ancheta Securității față de disidentul Gheorghe Ursu – „Babu”.

Alte filme care pot fi văzute la TIFF Sibiu în premieră sunt comedia spaniolă Povești indiscrete (r. Cesc Gay), drama maghiară Vârfuri și abisuri (r. Csoma Sándor) și povestea queer Passages (r. Ira Sachs).

Casablanca (r. Michael Curtiz), un film care nu mai are nevoie de nicio prezentare, va fi proiectat pe ecranul din Piața Mare, într-o variantă restaurată, la 80 de ani de la premieră. Un alt clasic, de data asta al cinematografiei românești, filmul de debut al lui Nae Caranfil – E pericoloso sporgersi – face și el parte din program.

Programul complet al celor patru zile de festival poate fi descoperit pe sibiu.tiff.ro si pe pagina de Facebook a Festivalului.

***

Festivalul Internațional de Film Transilvania la Sibiu este organizat de Asociația Festivalul de Film Transilvania.

Acțiune co-finanțată de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu.

Cu sprijnul: Centrului Național al Cinematografiei

Prezentat de Banca Transilvania

Parteneri: Transgaz, Groupama

Parteneri locali: My Continental, CineGold, Kulinarium

Parteneri media: Kiss FM, Zile și Nopți,  Turnul Sfatului, Ora de Sibiu, Sibiu 100%, Tribuna, Mesagerul de Sibiu

Partener de monitorizare: mediaTRUST

Animest – Festivalul Internațional de Film de Animație – a 18-a ediție intre 6 și 15 octombrie 2023 

Animest - Festivalul Internațional de Film de Animație - a 18-a ediție intre 6 și 15 octombrie 2023 Pantofii de dans, entuziasmul de a-i întâlni pe creatorii care schimbă lumea prin intermediul filmelor de animație și curiozitatea de a urmări cele mai noi și mai promițătoare producții de gen nu trebuie să lipsească din kitul spectatorilor celei de-a 18-a ediții AnimestÎntre 6 și 15 octombrie, Festivalul Internațional de Film de Animație revine pe marile ecrane din București cu un amplu program de proiecții, petreceri, masterclass-uri și programe dedicate artiștilor interesați să-și dezvolte abilitățile.

Iubitorii filmelor de animație pot achiziționa, începând de astăzi, unul dintre abonamentele Animest.18, disponibile în ediție limitată pe platforma EventbookAnimest.18 este un proiect co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB.

Join the dance! este invitația pe care organizatorii o lansează publicului în anul majoratului festivalului. Este, totodată, tema ediției din acest an a evenimentului devenit în timp cel mai amplu festival de film de animație din estul Europei. Dansul va fi vedeta unei întregi secțiuni tematice și pretextul unei întâlniri de milioane cu cineastul, animatorul și dansatorul francez Jean-Charles Mbotti Malolo, invitat special la această ediție. La Animest.18, publicul îl va cunoaște în cadrul unui masterclass susținut de artist pe 11 octombrie, la Centrul Național al Dansului București.

Cea de-a 18-a ediție Animest va fi dedicată dansului, această artă care uneori sfidează gravitația, ne pune sângele în mișcare și ne binedispune în totalitate. În contextul actual, când totul se întâmplă în viteză, suntem tentați să depășim cu rapiditate fiecare moment de împlinire, gonind către următorul obiectiv de atins. Uităm să ne bucurăm de reușitele noastre și nu ne mai dăm ocazii să le sărbătorim. Asta nu se va întâmpla anul acesta. În luna octombrie, timp de 10 zile, vom sărbători în pași de dans și ne vom bucura de o amplă retrospectivă care va etala pe ecranele cinematografelor capodoperele animației internaționale dedicate dansului. De la filmele lui Norman McLaren până la cele mai recente producții, de la invitații festivalului, printre care și Jean-Charles Mbotti Mbolo – dansator profesionist care și-a dedicat ultimii ani animației, prezent și el la București, haideți să dansăm împreună la sărbătoarea filmului de animație!, declară Mihai Mitrică, directorul și selecționerul Festivalului Internațional de Film de Animație București.

Join the dance! – secțiunea cu filme greu de urmărit de pe scaune

Dance me to the end of loveDancing QueenDancing with myselfDie on the dancefloor sau Lose yourself to dance sunt titluri care amintesc fără prea mari eforturi de hituri muzicale fredonate de generații întregi. La Animest.18, ele vor denumi programele tematice curatoriate de directorul și selecționerul festivalului, Mihai Mitrică, alături de jurnalistul și istoricul de film francez Alexis Hunot, invitat și anul acesta la București.

Inspirați de energia și expresivitatea dansului, curatorii secțiunii speciale au căutat în acest an să faciliteze accesul spectatorilor la producții inovatoare, care abordează stiluri și tehnici diverse pentru a genera personaje și realități excepționale. În toate cele cinci programe tematice, spectatorii vor avea surpriza să descopere filme multi-premiate, de la polonezul Tango (r. Zbigniew Rybczynski), premiat cu Oscar în 1983, până la The Burden (r. Niki Lindroth von Bahr), musical-ul dark premiat cu Cristal la Annecy în 2017, dar și Pas de deux (r. Norman McLaren), nominalizat la Premiile Oscar și considerat cel mai bun scurtmetraj despre dans al tuturor timpurilor.

Jean-Charles Mbotti Malolo

Dansator, animator și cineast multipremiat, Jean-Charles Mbotti Malolo semnează spectacole coregrafice de succes și producții cinematografice nominalizate la Premiile César. A studiat animația la școala Emile Cohl din Lyon, iar după primul său succes – The Heart is a Metronome (2008) – și o colaborare cu programul Karambolage de la ARTE TV, a regizat The Sense of Touch, care i-a adus renumele internațional și Cristalul la Festivalul de la Annecy. Pentru a scrie și a regiza scurtmetrajul, a învățat limbajul semnelor, lucrând cu apreciata actriță franceză Emmanuelle Laborit, care s-a născut fără auz.

În 2017 a prezentat primul său spectacol coregrafic, numit Les Mots, „un solo pentru doi performeri” – o continuare a căutărilor sale creative în direcția limbajului nonverbal. Make It Soul, filmul său din 2018, un tribut adus artiștilor Solomon Burke și James Brown, a fost nominalizat la Premiile César, la categoria Cel mai bun scurtmetraj de animație. În 2020, a semnat spotul promo din campania de imagine a Festivalul Internațional de Film de la Annecy.

Uniți într-o mișcare, egali în fața ecranelor de cinema 

Diversitatea este un element central în identitatea vizuală a ediției de majorat și definește întreaga activitate Animest de-a lungul timpului. Un eveniment ajuns deja la maturitate, care și-a pus puternic amprenta asupra peisajului cultural autohton, Animest este singurul festival din România care înscrie câștigătorii Trofeului pe lista filmelor eligibile la Oscaruri. Selecția de filme, mai bogată de la un an la altul, se adresează publicului de toate vârstele și abordează teme diverse, oglindind preocupările societății noastre de astăzi. Multe programe tematice au călătorit prin țară de-a lungul anilor, în parteneriat cu alte evenimente și instituții, iar anul acesta, prin proiectul Animest+, o caravană cinematografică a însoțit filmele în câteva orașe mici și în sate.

„M-am bazat în mod special pe ideea de diversitate pe care o aduce dansul. Deși fiecare personaj este diferit, compoziția pe care am creat-o aduce împreună grupurile unite prin dans. Pentru mine, dansul este expresia unui sentiment pozitiv care merită trăit și pe cont propriu, dar este intensificat atunci când este împărtășit. Prin compoziție și perspectivă am surprins dinamica acestui sentiment.”, subliniază Irina Șelaru, artista invitată să ilustreze posterul ediției dedicate dansului.

***

Festivalul Animest este un proiect al Asociației Animest, co-finanțat de Programul MEDIA al Uniunii Europene și de Administrația Fondului Cultural Național.

Animest.18 este un proiect co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB.

Partener: Centrul Național al Dansului București.

„Visul”, în regia lui Cătălin Saizescu – film romanesc

Poster film romanesc Visul, regia Catalin SaizescuVisul” explorează povestea lui Adrian, un tânăr artist talentat care își dorește să devină regizor de film. Filmul urmărește călătoria sa tumultuoasă de la primele sale încercări de a-și găsi vocea artistică, până la lupta cu obstacolele și piedicile care îi apar în cale. Adrian trebuie să navigheze prin industria cinematografică, să înfrunte criticii și să învețe să-și păstreze încrederea în sine în timp ce își urmărește visul de a crea o capodoperă cinematică.

Cătălin Saizescu, un regizor cunoscut pentru abordarea sa autentică și sensibilă a subiectelor, aduce o viziune distinctă asupra poveștii din „Visul”. Cu o carieră impresionantă în spate și numeroase premii la activ, Saizescu știe cum să creeze o atmosferă captivantă și să surprindă emoția fiecărei scene. Spectatorii se pot aștepta la un film plin de imagini vizualmente impresionante, secvențe de montaj creative și interpretări strălucitoare.

Filmul „Visul” se mândrește cu un ansamblu de actori talentați care aduc la viață personaje complexe și memorabile. Protagonistul Adrian este interpretat de un actor tânăr și promițător, Vlad Logigan, a cărui performanță impresionează prin autenticitate și sensibilitate. Alături de el, actorii experimentați aduc profunzime și autenticitate relațiilor și conflictelor din film.

Filmul îi are în distribuţie pe: Vlad Logigan, Georgiana Saizescu, Gloria Găitan, Serghei Niculescu-Mizil, Nicodim Ungureanu, Silviu Mircescu, Ştefan Lupu, Mircea Drâmbăreanu, Darius Creţan NOSFE, George Ivaşcu, Magda Catone, Adi Nartea, Florin Piersic Jr.

„Visul” pune în lumină teme importante precum perseverența, pasiunea și sacrificiul necesare pentru atingerea obiectivelor. Filmul explorează și lupta dintre artă și comerț în industria cinematografică, aducând în prim-plan dilemele pe care le întâlnesc artiștii în încercarea lor de a-și exprima creativitatea într-o lume dominată de interese comerciale.

„Visul” în regia lui Cătălin Saizescu este un film ce merită atenția cinefililor din întreaga lume. Prin intermediul poveștii personajului Adrian și a călătoriei sale în căutarea realizării artistice, filmul abordează teme universale și oferă o privire profundă asupra luptei pentru visuri și a sacrificiilor necesare pentru a le atinge.

Regia și stilul cinematografic al lui Saizescu aduc o notă de autenticitate și sensibilitate filmului, însoțite de o imagine vizuală impresionantă și secvențe de montaj creative. Performanțele actorilor, atât ale protagonistului cât și ale celorlalte personaje, adaugă profunzime și emoție filmului.

Pe lângă aspectele tehnice și artistice, „Visul” explorează dilemele și provocările întâlnite în industria cinematografică, evidențiind conflictul dintre artă și comerț. Filmul aduce în prim-plan întrebări legate de natura și valoarea artei într-o lume dominată de interese financiare, reprezentând o critică subtilă asupra compromisurilor pe care artiștii sunt adesea forțați să le facă.

În concluzie, filmul „Visul” reprezintă o călătorie captivantă în universul cinematografic românesc, oferind o experiență emoționantă și provocatoare pentru spectatorii care apreciază poveștile sincere, regizarea îndrăzneață și interpretările remarcabile. Este un film care reușește să inspire și să provoace publicul, aducând în prim-plan puterea și importanța visurilor în viața fiecăruia dintre noi.

„Visul”, cel mai nou lungmetraj regizat de Cătălin Saizescu („Scurtcircuit”, „Milionari de weekend”), va fi prezentat în premieră mondială în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania, ediţia 22, la secţiunea Zilele Filmului Românesc.

Descoperă magia lungmetrajului „Barbie” – un nou trailer promițător!

tariler film Barbie cu Margot Robbie in rol principalSalutare, iubitori de filme și fanii celebrei păpuși Barbie! Avem o veste minunată pentru voi – un nou lungmetraj „Barbie” este pe cale să își facă apariția pe marile ecrane în curând! Programat să fie lansat pe 19 iulie 2023, acest film aduce în prim-plan două dintre cele mai îndrăgite vedete de la Hollywood: Margot Robbie și Ryan Gosling.

Sinopsis: „În Barbie Land, eşti o fiinţă perfectă într-o lume perfectă. Doar dacă nu te aflo într-o criză existenţială, sau dacă eşti Ken”.

Cu fiecare informație nouă dezvăluită, anticipația și emoția cresc în rândul fanilor Barbie. Recent, a fost lansat un nou trailer care promite o poveste plină de magie, aventură și inspirație pentru toate vârstele.

Trailerul ne oferă o primă impresie despre ceea ce putem aștepta de la acest lungmetraj extraordinar. În centrul atenției se află Barbie, un personaj iconic care a cucerit inimile a milioane de copii și adulți de-a lungul anilor. Interpretată de talentata Margot Robbie, Barbie prinde viață pe marele ecran și ne poartă într-o călătorie uimitoare prin lumea ei plină de aventură și descoperiri.

Alături de Margot Robbie, actorul carismatic Ryan Gosling aduce un plus de farmec filmului „Barbie”. Chemat să îi dea replica personajului Ken, Gosling ne surprinde cu talentul său și cu chimia captivantă dintre cei doi actori.

Noul trailer ne arată scene vibrante și pline de culoare, locuri exotice și garderobă fabuloasă, într-o lume în care imaginația prinde viață. Regizorul și echipa de producție au reușit să creeze un univers magic în care toți spectatorii se pot pierde cu plăcere.

Filmul „Barbie” promite să fie o experiență unică și memorabilă, aducând un suflu nou poveștii originale a celebrei păpuși. Cu o poveste captivantă și personaje irezistibile, acest lungmetraj se adresează tuturor fanilor Barbie, indiferent de vârstă.

Data de lansare, 19 iulie, este momentul perfect pentru a vă rezerva locurile în cinematografe și a vă pregăti pentru o călătorie plină de aventură alături de Barbie și prietenii ei. Filmul se anunță a fi o combinație de distracție, emoție și învățăminte prețioase.

Așadar, nu ratați acest eveniment cinematografic deosebit și pregătiți-vă să vă bucurați de povestea fascinantă a celebrei păpuși Barbie pe marele ecran. Fiți martorii unei aventuri magice și intrați în lumea fantastică a „Barbie” împreună cu Margot Robbie și Ryan Gosling.

„Mission Impossible 7” cu Tom Cruise – TRAILER – VIDEO

Mission Impossible 7 cu Tom Cruise„Mission: Impossible 7” este un film de acțiune și spionaj, regizat de Christopher McQuarrie și avându-l în rolul principal pe Tom Cruise. Este al șaptelea film din seria „Mission: Impossible” și continuă aventurile agentului secret Ethan Hunt.

În „Mission: Impossible 7”, Ethan Hunt se confruntă cu o nouă misiune periculoasă și plină de suspans. Împreună cu echipa sa, el se luptă împotriva unui grup malefic și încearcă să oprească o amenințare globală iminentă. Pe parcursul filmului, spectatorii sunt tratați cu secvențe spectaculoase de acțiune, cascadorii uluitoare și momente tensionate în care viețile personajelor sunt mereu în pericol.

Tom Cruise revine în rolul carismatic și determinat al lui Ethan Hunt, oferind o interpretare captivantă și plină de energie. Filmul beneficiază de regia talentată a lui Christopher McQuarrie, care aduce ritm și tensiune în poveste.

TRAILER VIDEO:

„Mission: Impossible 7” promite o experiență cinematografică explozivă și plină de adrenalină. Combinația dintre acțiunea palpitantă, scenariul inteligent și distribuția talentată face din acest film o alegere ideală pentru iubitorii de filme de spionaj și aventură.

Cu fiecare film din seria „Mission: Impossible”, producția reușește să ducă la extrem limitele acțiunii și să ofere momente de suspans și surprize neașteptate. Fanii seriei și noii spectatori vor fi captivați de ritmul alert și de secvențele de acțiune impresionante.

„Mission: Impossible 7” preconizează să aducă o nouă doză de suspans și adrenalină pe marile ecrane, oferind o experiență cinematografică incendiară alături de Tom Cruise într-un rol iconic. Este un film de neratat pentru iubitorii de acțiune și aventură plină de adrenalina.